“Χτίζουμε Γέφυρες-Είμαστε Όλοι Ίσοι”: εκδήλωση της ομάδας EPAS του σχολείου μας σε συνεργασία με το Δήμο Νέας Ιωνίας.

Filed in Δραστηριότητες by on 21 Μαρτίου 2024

Χτες Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Αστέρα” η προγραμματισμένη εκδήλωση του σχολείου μας, με θέμα «Χτίζουμε Γέφυρες – είμαστε όλοι ίσοι».
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε η ομάδα του ευρωπαϊκού προγράμματος EPAS «Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» με το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας και πλαισιώθηκε από τους ταλαντούχους μουσικούς του Ωδείου της Νέας Ιωνίας.

Η κα Μαρία Καββαδά και το μουσικό σχήμα του Ωδείου του Δήμου Νέας Ιωνίας πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.

Αριστερά & στη μέση: Μαθητές της ομάδας EPAS παρουσιάζουν την εργασία τους για τα ΑμεΑ και τις δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δεξιά: Mαθήτρια της ομάδας EPAS χορογραφεί και χορεύει το τραγούδι “Προσευχή” τής Χάρης Αλεξίου.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους μαθητές, γονείς και συνδημότες μας, καθώς επίσης ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Μανούρης, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας κ. Παλλαντζάς και ο επίτιμος καλεσμένος μας, πρωταθλητής Ελλάδας του Παραολυμπιακού Αθλήματος Boccia κ. Κωνσταντόπουλος.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κος Αθανάσιος Παλλαντζάς απευθύνει χαιρετισμό.

Mαθητές της ομάδας EPAS με τον δήμαρχο Νέας Ιωνίας κο Παναγιώτη Μανούρη, την αντιδήμαρχο πολιτισμού κα Αναστασία Κλάρα και τον προσκεκλημένο μας στην εκδήλωση κο Νικόλαο Κωνσταντόπουλο, πρωταθλητή Ελλάδας του Παραολυμπιακού Αθλήματος Boccia.

Tags:

Comments are closed.